U neposrednoj blizini mora, u mjestu Punat, na otoku Krku smjestila se ova lijepo, moderno uređena apartmanska vila. Svi apartmani funkcionalno su opremljeni te Vam pružaju sav potreban komfor za vrijeme godišnjeg odmora, kako u ljetnim tako i u zimskim mjesecima. U ljetnim mjesecima uživat će te uz otvoreni bazen s ležaljkama i prekrasan pogled na Puntarsku dragu, dok će te vrhunsku relaksaciju i opuštajuće trenutke doživjeti u zimskim mjesecima.
Vila Ponte idealna je za obitelji s djecom. Sastoji se od 15 apartmana smještajnog kapaciteta do 5 osoba. Svaki apartman sastoji se od kupaonice, kuhinje opremljene svim potrebnim kuhinjskim uređajima, blagavaonice, hodnika, dnevnog boravka opremljenog velikim smart TV -om te 1 ili 2 bračne sobe, ovisno u kojoj vrsti apartmana boravite. Apartmani na prvom i drugom katu, dostupni su liftom i svaki apartman ima svoje parkirno mjesto te privatnu natkrivenu terasu s pogledom na kristalno čisto Jadransko more.
Na mjestu sadašnje vile nekada je stajao prvi hotel „Vila Lucija“ kojeg je osnovao mjesni poduzetnik Nikola Žic, davne 1924.godine. Hotel nikad nije u potpunosti srušen nego je strpljivim i preciznim radovima očuvana njegova skoro originalna gradnja. Spoj tradicije i moderne arhitekture, gradnje i izbora materijala omogućio nam je da za svoje goste stvorimo privlačan privatni smještaj idealan za savršen odmor.
Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu. Posjetite nas i uvjerite se u kvalitetu naše ponude.

Želimo Vam ugodan boravak!
Vaša Vila Ponte